Jeśli chodzi o światła do jazdy dziennej to tak jest że palą się tylko dodatkowe żarówki w halogenach i podświetlone są tylko wskazówki zegarów, reszta jest wygaszona. Nie martw się o brak świateł z tyłu, jest to zgdne z naszymi przepisami.
wibracje przy przyśpieszaniu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rafmarqkoła nówki lato + nówki alusy
i dokładnie drżenie było tylko przy przyspieszaniu i potem dopiero przy bardzo dużej prędkości.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
znajomy miał tak w astrze przy przyśpieszaniu i duzych predkosciach wibracje były nie do zniesienia miał nowe felgi rozstaw śrób pasował wywazone były idealnie ale otwór w feldze był wiekszy jak ten na piaście wiec sprawdz to sobie, zmierz albo wzrokowo...bo chyba mało jest innych powodów jesli na postoju jest ok a podczas jazdy nie....
Komentarz
-
-
Sprawdź czy nie brakuje ci pierścieni centrujących do felg, miałem taką sytuację w poprzednim samochodzie po naprawie skrzyni biegów gdzie najwyraźniej mi je zgubili:/ dorobiłem sobie jeszcze tego samego dnia nowe, plastikowe za parenaście złotych.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez suchySprawdź czy nie brakuje ci pierścieni centrujących do felgZamieszczone przez lukii23otwór w feldze był wiekszy jak ten na piaście
aaaaaa, no właśnie, ja założyłem, że ten problem został wykluczonysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez suchySprawdź czy nie brakuje ci pierścieni centrujących do felgZamieszczone przez lukii23otwór w feldze był wiekszy jak ten na piaście
aaaaaa, no właśnie, ja założyłem, że ten problem został wykluczony
co dziwne jak dam go na luz podczas jazdy to idzie jak po stole żadnych drgań i wibracji????????
[ Dodano: Pią 20 Mar, 09 07:41 ]
Zamieszczone przez SuchyXrafmarq, jam mam to samo podczas jazdy zauważyłem że to się dzieje w przedziale 1800~2000obr/min powyżej i poniżej nic nie drży i wibruje to samo na zimówkach(stalówki) czy na nówkach letnich (alu).
co dziwne jak dam go na luz to zero wibracji i drgań idzie jak po stole
Komentarz
-
-
rafmarq, ja tak mam tylko w tym przedziale potem cisza i spokój także chyba to wina poduszki pod silnikiem bo zauważyłem im wyższy bieg to w tym przedziale zakresu słabsze są drgania. Na 2 biegu je czuć najmocniej im wyżej tym bardziej słabną.
W przyszłym tygodniu jestem umówiony do mechanikaNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
szkoda, mówisz , że po wirusie może dochodzić do drgań podczas przyspieszania??
Mam taki drgawki i cięgle nie znajduję przyczyny( koła, felgi , przeguby - O.K ) , ale o wirusie nie pomyślałem :roll:NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
171 KM ; 402 Nm obr/min
Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez wojtisek1szkoda, mówisz , że po wirusie może dochodzić do drgań podczas przyspieszania??
Mam taki drgawki i cięgle nie znajduję przyczyny( koła, felgi , przeguby - O.K ) , ale o wirusie nie pomyślałem :roll:
Komentarz
Komentarz